Raamfolie

Wordt jouw huis of kantoor ook zo warm of wordt je gek van de nieuwsgierige mensen? Met onze raamfolies is dat verleden tijd!

Wij hebben een divers assortiment met verschillende soorten raamolies zoals een melkglas of spiegel look. Ook hebben wij diverse zon en uv werende raamfolies die ervoor zorgt dat jouw ruimte minder warm wordt.

Ontdek de mogelijkheden van onze raamfolie!

71U7ty0zazL

Spiegel en Melkglas

Creëer meer privacy.

Wil jij minder inkijk hebben in jouw woning of in jouw kantoor ruimte? Met onze melkglas of spiegelfolie bereik je het beste resultaat.

Onze spiegelfolies zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur, het maakt niet uit of je dubbel of enkel glas hebt voor elk doeleinde hebben wij een speciaal assortiment.

Melkglas folie voor elk doeleinde! Woon je ergens waar veel inkijk is of heb je een vergaderruimte op kantoor waar je meer privacy wilt hebben? Ons brede assortiment aan melkglas folies biedt voor jou de ideale oplossing.

Ontdek samen met ons wat voor jou de beste optie is. Samen kijken we naar jouw behoeftes!

UV En Warmte Werend

Houd De Hitte Buiten.

Wordt het bij jouw binnen ook zo warm? Ontdek onze warmte werende raamfolies. Voor elk type glas hebben wij een speciale applicatie zodat jij altijd de warmte buiten kan houden! 

Samen met jouw kijken we naar jouw behoeftes en maken we een plan om de warmte te weren!

Niet alleen warmte kunnen we buiten houden ook de UV straling kunnen we terugdringen! Komt er bij jouw teveel UV straling naar binnen en verkleuren jouw meubels of andere spullen? Met onze UV werende raamfolies is dit verleden tijd! Voor ieder type glas hebben wij een speciale UV werende folie. Samen met jou gaan we kijken wat de knelpunten zijn en maken we een plan om de UV straling buiten te houden!

Spiegelfolie, melkglas, Warmte werend, UV werend en veiligheidsglas.

Samen met jou komen we tot de beste oplossing.

Wij doen het werk voor jouw
Levering en montage wanneer het jouw uitkomt

Veiligheidsfolie

BeSafe Met Onze Veiligheidsfolie

Ons veiligheidsfolie wordt veelal gebruikt op ramen van openbare gebouwen, schone, ziekenhuizen, sportaccommodaties en kinderdagverblijven. Dit komt voornamelijk door dat de veiligheidsfolie inbraakwerend werkt en een veiligheid biedt bij gebroken glas.

Ben je benieuwd of dit voor jou ook een uitkomst bied?

safety-security-window-film
Gratis advies

Altijd en overal gratis advies.

61bpJt6OzvL
Kwaliteit staat voorop

Wij gaan door totdat jij tevreden bent.

Ontvang een offerte

Vul Het Formulier In.

BeSticky maakt alle prijzen speciaal opmaat naar jouw wensen. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit gesprek is een eerste intake, na deze intake kunnen we jou een prijsschatting geven. 

Altijd gratis en vrijblijvend

Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Hier zullen op een later moment geen kosten voor in rekening worden gebracht.

Binnen 24 uur

Na het invullen van het formulier zullen we binnen 24 uur contact met je opnemen.